Green Laces

Om

Green Laces säljer etiska skor och accessoarer. För oss innebär det ekologiska skor, rättvisemärkta skor, veganskor - helst allt i en och samma produkt! Vi samarbetar nära med våra fantastiska designers. Hos oss hittar du New York-baserade märken som Olsen Haus, Novacas. Neuaura, Cri de Coeur, Reneu, Brave Gentleman och saltstänkta surfmärken som The People’s Movement från Kalifornien. Vi spanar alltid efter nyheter och vi är mycket glada över att ha fler och fler europeiska samarbetspartner. I vår sortering hittar du numer svenska Sofie Bly och Servant, italienska Cammina Leggero, brittiska Bourgeois Bohème, Vegetarian Shoes och Ethletic. Vårt utbud av väskor, bälten och plånböcker är ständigt växande.

Vi hoppas att du ska känna glädje i att välja en etisk livsstil och att vi får vara med och hjälpa dig lämna ett grönare fotavtryck på planeten genom att erbjuda en sko för livets alla tillfällen. Sneakers, höga klackar, kängor, fotriktiga sandaler, flip-flops och förhoppningsvis snart också barnskor.

Vi tror på långa relationer och att sådana bygger på tillit. Vi vill att du ska känna dig trygg tillsammans med oss och därför lovar vi

- att våra produkter är 100 % veganska

- att våra produkter är ekologiska eller tillverkade av återvunnet material så långt möjligt

- att våra produkter håller hög kvalitet

- att aktivt bekämpa användandet av engångsplast

- att alltid bemöta dig med respekt och uppmuntran

Vet du? Vi tänkte växa och bli större för att kunna erbjuda dig ett ännu intressantare utbud och inget skulle göra oss gladare än om du vill vara med oss på den resan. Kontakta oss gärna via våra kanaler om du har tips på märken, önskemål eller tankar.


Värme och pepp!


Nina Färdig

Grundare

Green Laces AB

Tfn: 08-641 11 14

info@greenlaces.se

www.facebook.com/greenlaces

www.instagram.com/greenlacesshoes

www.twitter.com/#greenlacesshoes